A frekvenciák gyógyító hatásai…

A stressz, a szorongás, a betegségek megbontják a test és lélek harmoniáját!

Ezt helyre kell állítani!

Napjainkban egyre inkább teret hódítanak a különböző fényterápiás, hangterápiás, biorezonanciás készülékek. Ezek a terápiák mind a frekvenciák visszaállítására törekszenek.

Ifj:Royal Raymond Rife (1888-1971) egy tudós, biokémikus,mechanikai és elektromos kutató,felfedező volt. A Heidelbergi Egyetem dísztoktorává fogadta őt korai munkáiért. Legismertebb találmányai a frekvencia készülék,valamint az univerzális mikroszkóp. A speciális mikroszkópjának köszönhetően felfedezte,hogy minden betegséget keltő organizmusok sebezhetőek,egy speciális frekvencia besugárzással,ami más sejtre egyáltalán nincs hatással.

A frekvencia kezelés lényegében a sejt saját kibocsátott rezgését juttatja vissza a sejtnek. Ennek következtében a mikroorganizmus sejtfala megygyengül,majd felhasad és  elpusztul. Rife többféle ilyen rezonáns frekvenciákon működő készüléket alkotott, különféle betegségek,többek között a rák betegségek gyógyítására.

A biorezonanciás készüléket használó Természetgyógyász is a sejtek,szervek,helyes rezgéseit állítja helyre. A homeopátiás szerek gyógyító hatásai is rezgéseken alapulnak. Olyan mértékű,hogy  maga a hatóanyag nem mutatható ki a szerben,csak rezgése van jelen.

A frekvencia készülékek a jövő gyógymódjai, kiegészitik a hagyományos orvosi kezeléseket. Hatékonyságukat tovább növelik az egyénre szabott masszázsok, gyógyteák.

Az alábbi problémák esetén nyújt segítséget

stressz

fejfájás,migrén

sérülések, törések, gyógyulási idejének csökkentése

koncentrációképesség javítása

kedélyzavar

frontérzékenység

megfázás

libidó problémák

diszlexia

tanulási problémák

hiperaktívitás

Szeretettel várom gyógyulni vágyó pácienseimet!

Kati

Fülakupunktúrás Addiktológus Természetgyógyász