Lelki vívódásaink kezelése Bach virágterápiával

Életünkben a nehézségek megzavarhatják az egészségünket, a boldogságunkat,hitünket,ha engedjük befolyásolhatnak bennünket, eltéríthetnek céljainktól. Arra kell törekednünk,hogy saját elképzeléseinket,vágyainkat kövessük.

Akkor életünk, sikeres, boldog és egészséges lesz.

Egy betegség ha megjelenik szervezetünkben jelzés arról, hogy letértünk a saját utunkról. Átmenetileg sikertelenség, boldogtalanság jelentkezhet melynek az oka,hogy megengedjük,hogy mások befolyásoljanak bennünket. Félelmet, kétséget,bizonytalanságot,közömbösséget plántálnak belénk.

A Bach virágterápia segít neked megtalálni a lelki harmóniát, a megnyugvást és a békét ebben a rohanó világban. Sikere egyszerűségében rejlik, egyszerű, praktikus, így használata a mindennapokban bármikor áldásos hatású.

A 38 virágeszencia mindegyike egy-egy kedélyállapothoz társítható, hatékony kiegészítője lehet bármilyen terápiának is: jól kombinálható a hagyományos orvosi és a természetgyógyászati módszerekkel.

A betegség a test-lélek-szellem hármassága közötti harmónia megbomlásából származik, ezért a gyógyulás lehetősége ennek a harmóniának a helyreállításával történhet, amely minden ember számára elérhető, hiszen önmagában hordozza annak lehetőségét.

Akkor érünk el eredményt,ha pontosan ismerjük a kedély állapotunk valós okát.

Ne csak az esszenciától várjuk a csodát. Betegségeink legyenek bármilyen hosszan tartóak, komolyak, meggyógyíthatók, ha sikerül a betegnek az élet örömét, vágyait, élni akarását az élet feladatainak a teljesítését visszaadni. Néha elég kisebb életmódbeli változtatás is, egy kedves szó, akár egy ölelés, egy rég nem érzett érintés.

Lehet, kisebb berögzült elképzelés, kötelesség tudat állhat a háttérben, ami rabszolgasorban tart bennünket.

Az alábbi problémákra kiválóan alkalmazhatóak a virágcseppek:

– kapcsolatteremtési problémák

– félelmek

– bizonytalanság

– önbizalomhiány

– és még sok más…

A Bach virágterápia egy holisztikus természetgyógyászati eljárás, ami azt jelenti, hogy testedre, lelkedre, szellemedre egyaránt hat.

Teljes lelki egységed és boldogságod elérésének hét fokozata van:

– Békesség
– Remény
– Öröm
– Hit
– Bizonyosság
– Bölcsesség
– Szeretet

A virágterápia segítségével lehetővé válik negatív lelkiállapotaid és problémáid természetes fokozatos feloldása és végső soron a kibillentett lelki egyensúly helyreállítása. A terápia során újra megtaláljuk Önmagunkat,lelki egyensúlyunkat. Személyiségünk pozitív látásmódra hangolódik át.

A betegség nem kegyetlenség, nem is büntetés, hanem egyfajta korrekció. A lélek eszköze, amellyel rámutat hibáinkra, hogy visszatartson a nagyobb tévedések elkövetésétől, megakadályozza, hogy további kárt okozzunk, és visszavezessen az igazság és fény útjára, amelyről soha nem kellett volna letérnünk.„

 Dr Edward Bach


Ha úgy érzed, hogy segítségre szorulsz, szeretettel várlak Természetgyógyász rendelőmben !

Kati

Fülakupunktúrás Addiktológus természetgyógyász, masszázsterapeuta,tape terapeuta,bach virág terapeuta