” Légy az, akiből árad a nyugalom. Légy az, akire nem hat a hatalom. Nyújtsd oda hol kérik a kezedet . S menj oda hol fázik a szeretet. „

(Gárdonyi  Géza)

Üdvözöllek!

Az én nevem Kati, és spirituális gyógyítóként tevékenykedem Tordason. Az évek során számos területen mélyedtem el, elsajátítva az Agykontroll, a gyógynövénytan, a Bach virágterápia, a tradicionális Thai lábmasszázs, a frissítő és fogyasztó masszázs, valamint a kranioszakrális terápia fortélyait.

Az elkötelezettségem az alternatív gyógyászat iránt tovább folytatódik. Számos oklevelet és tanúsítványt szereztem, mint például a természetgyógyász, a fülakupunktúrás addiktológus és a Schüssler tanácsadó. Az Atlantisz Kiropraktikás Izometrikus Kimozgató szakát és a Kinesiology-taping alapképzést is sikeresen elvégeztem.

Mindezek mellett elkezdtem festeni és meséket írni, és most már meseterápiát is kínálok klienseimnek. A folyamatos fejlődés iránti vágyam vezérel, aktívan részt veszek mind a kötelező, mind a szabadon választható képzéseken.

Rendelőmben Fülakupunktúrás addiktológusként, masszázs terapeutaként, család terapeutaként, tape terapeutaként és lélek trénerként dolgozom.

Szeretettel várok mindenkit, aki személyes támogatást keres az egészségével kapcsolatos kérdéseiben. Az egyéni találkozások során mélyebb és személyre szabott segítséget tudok nyújtani.

Ha bármilyen kérdésed van, vagy segítségre van szükséged írj bátran, vagy keress fel rendelőmben!

Szeretettel! Kati


Árjegyzék, a szolgáltatásoknál tekintehető meg .