Miért jó Önnek a fülakupunktúra ?

Az akupunktúra már 20 éve Magyarországon is bizonyítja,hogy kíváló gyógyító módszer. A természetes energiaáramlást tűszúrással,vagy lézeres eljárással segítik elő. Amikor a szervezet energiaáramlása zavart szenved, betegségeink akkor keletkeznek. Az energetikai blokkok kezdetben panaszokat,tüneteket okoznak, ezek tartós fennálása vezet a kimutatható szervi elváltozásokhoz. A szervezet energiaáramlási zavarai megszüntethetőek, az energetikai blokkok oldhatóak.

Szervezetünk öngyógyító rendszere a kezelés során aktivizálódik,javul a szervezet működése,jobb lesz az emésztés,a hormonháztartás, az immunrendszer működése. Kiválóan alkalmazható étvágycsökkentés, anyagcsere serkentés, hormonszabályozás, édességfüggőség, emésztőrendszeri problémák, kényszerevés esetén. A kezelések hatására kevesebb étellel is jól lakunk,így kisebb mennyiségű kalóriát viszünk be,melyet helyes étel társítási étrenddel ötvözünk.

A hagyományos tűkkel hetente 3 alkalommal,hetente, 2 alkalommal,majd hetente 1 alkalommal 45
percet kell eltölteni kellemes zene mellett. A fülakupunktúra hatékony módszer a gyógyszermentes fogyás, fájdalomcsillapítás, dohányzás leszokása, az allergia megszüntetésében.
Az akupunktúra mint távol keleti hollisztikus diagnosztikus gyógymód elismert tudománya,ezt kombinálva a nyugati orvoslás eredményeivel még sikeresebb eredményeket érhetünk el.

Kati
Addiktológus Természetgyógyász, családterapeuta, masszázsterapeuta